Foto's!!

Door: Paul

Blijf op de hoogte en volg

01 September 2005 | Zuid-Korea, Seoel

Hallo allemaal.. Ik kan eindelijk foto's plaatsen! Om het overzichtelijk te houden heb ik ook foto's bij de oude berichten geplaatst met onderschrift..

Ben gisteravond naar Nangsam geweest, was een feestje bij het Hilton hotel. Het was Ladies-night, dat wil zeggen dat de dames tussen 9 en 11 uur gratis mochten drinken. Wij met een groep van de I-House daarheen gegaan, met een aantal dames, want die moesten natuurlijk de drank voor ons halen! Na een paar uurtjes daar vertoefd te hebben was het wel weer welletjes..

Vandaag mijn eerste les gehad: International Political Economy, een pittig maar wel erg interessant vak.

XX

• 02 September 2005 - 09:21

Cateleine:

Gave foto´s. Lachen teksten! Al dat eten, ik ben jaloers. Wanneer mag ik langskomen? Je past goed tussen al die aziaten! Ik kijk uit naar de volgende berichten/foto's.

• 02 September 2005 - 10:32

Frank:

Heee paulie!! Lachen die foto's met ranzige kots en shit! Jammer dat je idols 2005 niet gaat halen, want met al dat geoefen was je vast ver gekomen.Ik weet zeker dat je fakkin goed was!Vreet, feest en leer! Ciao

• 02 September 2005 - 10:57

Billy:

Palonski, je hebt de party people gevonden! Lachen man, leuk om te lezen en te zien hoe het daar gaat. veel plezier !

• 03 September 2005 - 05:54

Sjampoo:

als je michael jackson was, had je nu geld kunnen verdienen.

• 04 September 2005 - 13:41

Vonne:

Hallo Paultje Alles gelezen en gezien over jou. Zo te zien vermaak je je wel.Maak er een leuke leerzame tijd van.Ron is aan het klussen bij Beer. Verder alles goed met ons veel Plezier en we blijven je op de computer volgen Binnenkort kan je ons ook zien en wij jou. Kusjes Vonne en Ron.

• 04 September 2005 - 13:49

Oma:

Lieve Pauleman, Ik ben hier bij berend en diana en wil een klein berichtje sturen. Ik heb 2 weken terug een kaart gestuurd, ben benieuwd of je deze ontvangt. Na de foto's gezien heb jij het daar naar je zin, gelukkig maar paul! Die foto's met die meisjes heb je toch niet naar ada gestuurd?? Niet leuk voor Ada hoor..paul.
    Ik heb wel veel contact met ada. Wij maken nog een afspraak om bij toet te eten. Nou dat was het dan maar hoor paul. Nogmaals veel plezier, maar ook goed leren!
    Dag lieve paul, tot een andere keer! Veel liefs,
    Oma xxx

• 04 September 2005 - 13:57

Diana:

Nou ik ook nog maar ff. Hee paulie!! Gaat goed daar zo te zien! Spreek je al een beetje Koreaans?
    Oma was erg geschokken van de foto's before and after...Ik vind het leuk staan. Met de baby en mij gaat alles goed..we krijgen op 23 sept voor het eerst het babietjes te zien(echo)!! Nou ik ga maar weer verder. Heel veel plezier!!! xxx

• 04 September 2005 - 14:35

Rens:

Paulie leuke foto's ouwe heb je het naar je zin, vast wel . Hoor het wel he! massel

• 07 September 2005 - 12:43

Adayanti:

Aaaaaw lieve oma ik vind de foto's heel leuk hoor en vertrouw paultje wel met de Korean Ladies...